Teambuilding in Sportcentrum Oudenrijn

Toegevoegd op 20 januari 2013 om 00:00 door Ron Van Fessem
Whatsapp Facebook Twitter
Teambuilding in Sportcentrum Oudenrijn

Aangezien de laatste 2 wedstrijden dik werden verloren moest er iets gebeuren om deze spiraal te doorbreken. Ligt het verlies aan de inzet, de conditie of de teamgeest, wie zal het zeggen. Doordat Koning Winter momenteel regeert maar we toch wat wilden doen zijn we uitgeweken naar Sportcentrum Oudenrijn. Marco had geregeld dat we hier een lesje Funxtion konden volgen. Funxtion is een oefening waarbij conditie, uithoudingsvermogen en spieren worden aangepakt, iets wat wij natuurlijk niet nodig hebben.

Na een bak koffie en de nodige stoere opmerkingen hebben we ons omgekleed, en kwamen we aan bij de plek des onheils, de Funxtion oefenruimte. Daar werden we begroet door de instructrice met de woorden: ik heb opdracht om jullie eens flink aan te pakken. En dat deed ze dan ook, eerst met een opwarmoefening, om daarna de diverse spiergroepen aan te pakken. Been, rug, buik en armspieren, alles werd aangepakt en gegeseld.

Na pakweg een kwartiertje werden we al wat stiller en na een half uurtje was er weinig tot geen branie meer te bespeuren, tot grote hilariteit van de heren die door blessureleed niet mee konden doen, maar wel zorgden voor het teamgevoel door er toch te zijn.

Na een minuut of 40 waren we klaar, en er klaar mee en konden we nog even vrij gebruik maken van de andere sporttoestellen, maar tot meer dan een stukje lopen op de loopband of fietsen op de hometrainer is het niet gekomen. Wel is de sauna en het Turkse stoombad met een bezoek vereerd, wat na de eerdere inspanning een weldaad was voor onze afgebeulde lichamen.

Na een heerlijke warme douche en grootspraak tijdens het omkleden kon het voor ons favoriete onderdeel beginnen, de Cooling Down.

Waar we ook zijn, wat een uitslag ook geworden is, de Cooling Down, beter bekend als 3de helft winnen we altijd, hoe dan ook. Het was nog lang gezellig in Sportcentrum Oudenrijn, en er gaan stemmen op om dit vaker te gaan doen, wellicht bestaat de mogelijkheid om dit wekelijks te doen, maar dat zal de tijd leren.

Marco, bedankt voor de organisatie van deze teambuilding, ik heb er (ondanks wat spierpijn) van genoten.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs